Title Image

Mobil Marketing

Mobil marketing er en vigtig strategi hvis man skal have mulighed for at “komme i lommen” på de efterhånden mange mennesker, der anvender deres smartphone i løbet af en travl dag.

As være mobil orienteret, gør at i kan komme kontakt med jeres nuværende og kommende kunder på forskellige tidspunkter på dagen. Mobilen er altid i nærheden, så tidspunktet for kontakt er ikke så afgørende, som med andre medier.

Mobiltelefon salget stiger stadigvæk og i Danmark alene har over 80% af befolkningen en moderne smartphone, så de er parate til at modtage nyt og lækkert indhold, direkte på deres telefon. mobiCation har værktøjskassen til at få jer i gang med jeres første mobiltjeneste.

Mobil marketing giver mange muligheder og der findes efterhånden en del velkendte metoder til at få mobilbrugerne i tale, det kan enten være i form at en sms konkurrence, rabatkoder, specielle events, styret ud fra position (Location based), QR-koder som kræver en App på mobiletelefon og NFC som er en integreret elektronisk udvekslingsform på nogle smartphones, som gør and man eksempelvis kan holde sin telefon op på en skilt med en f.eks. annonce og få mere information.

Mulighederne er mange og en  løsning udelukker ikke en anden, de kan tit bruges i sammenhæng eller i et forløb, netop for at skabe unikke og spændende oplevelser for krævende mobilbrugere.

Uanset hvordan man ønsker at aktivere sine kommende mobilbrugere, er et af de vigtigste budskaber, at gøre det enkelt, vi har vel alle prøvet flere mere eller mindre mystiske mobiltjenester, hvor den teknologiske eller forståelsesmæssige barriere har været al for stor, det gælder jo om ikke at skræmme kunderne væk.

mobiCation har mange års erfaring med formuleringer af eksempelvis konkurrencer og koncepter så de virker.

Juraen og alle de generelle udfordringer der kan opstå i skabelsen af den perfekte løsning, deler vi gerne ud af , når i skal lave jeres første mobilløsning.